Wilujeng sumping di situs web urang!

MANAJEMÉN PROYÉK

Simkuring yakin yén komunikasi alus jeung éfisién manajemén proyék bakal mantuan kami nyieun hal hadé tur leuwih gancang.

Di pabrik urang, manajer proyék bakal sasak antara para nasabah na urang, urang nunjuk hiji manajer proyék pikeun tiap proyek individu jeung customer. ti manajer proyék dina muatan tina sakabéh proyék ti ngawitan nepi ka rengse nyadiakeun komunikasi teknis langsung kalayan nasabah.

Pikeun ngatur proyék epektip tur ngahontal waktu nuju moderator, mangga insinyur proyék kami baris nyieun rencana produksi lengkep pikeun tiap proyék, sarta anjeunna bakal nangkep kamajuan pabrik mastikeun.

insinyur proyék kami wajib ngirimkeun nu jéntré mingguan laporan kamajuanna, tur gambar digital ka konsumén urang ku e-mail di unggal Monday.it téh gampang pikeun nasabah neuleuman kaayaan produksi tur kadalikeun sagalana promptly.

Saatos nguji heula, insinyur proyék kami bakal ngirim laporan inspeksi, sababaraha gambar sareng video ka nasabah, di lajeng komunikasi perbaikan atanapi kiriman salajengna.



WhatsApp Online Chat!