Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Nicety kapang Co., Ltd nyaeta hiji 9001 Certified, parusahaan milik pribadi ISO, perenahna di kota Shenzhen Cina, urang kudu tentang 60 pagawé. Kapang Nicety mangrupakeun produsén fixtures profésional, urang nawiskeun fixtures tepat pikeun bagian otomotif, mesin, alat eta, garis produksi jsb, urang geus kalibet dina sektor industri pengolahan ieu saprak 1989. kualitas High, harga kalapa jeung jasa unggulan anu naon we earned konsumén urang ' kasatiaan. kami ngabagéakeun anjeun ngajajah kemungkinan kapayunna.

WhatsApp Online Chat!